DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (2024)

DELTA internet

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (1)

Internet provider DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland die al in 1919 begon met de oprichting van de PZEM, oftewel de Provinciale Zeeuwse Elektriciteit Maatschappij. Na verschillende fusies in de tussenliggende jaren ontstaat in 1991 Delta fiber uit een fusie tussen PZEM en Watermaatschappij Zuidwest-Nederland (WMZ).

Vanaf 2002 biedt Delta Fiber ook de digitale diensten van Zeelandnet aan. In 2004 ontstaat Evides uit een fusie tussen Delta Waterbedrijf en Waterbedrijf Europoort. Daarnaast ontstaat in dat jaar Delta Milieu BV, dit is een samenvoeging van vier milieubedrijven.

In 2017 wordt Delta PZEM en gaat Delta internet en tv (Retail) verder onder de naam DELTA. DELTA kabel Zeeland wordt in januari 2018 door het Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund C.V. samen met Caiway verkocht aan het Zweedse EQT Infrastructure Fund.

Je vindt bij DELTAinterneten tv, maar ook zoweltelefonie als energie en het bedrijf levert haar diensten aan consumenten en ondernemers.

DELTA levert het betrouwbaarste en snelste internet van Zeeland. Om ervoor te zorgen dat klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden investeren zij constant in hun glasvezel- en coaxnetwerk. DELTA fiber biedt internetsnelheden van 150Mb tot supersnel internet met een downloadsnelheid tot wel 5Gigabit.

Standaard ontvang je van DELTA tv ruim 50 digitale televisie zenders waarvan meer dan 30in HD-kwaliteit. Je hebt één abonnement voor al je televisies in huis en ontvangt een uitgebreid digitaal radioaanbod. Met je televisieabonnement van DELTA ontvang jeInteractieve TV. Daarmee kun je je favoriete programma’s opnemen, pauzeren en mis je het begin dan kijk je dat gewoon terug. Daarnaast kun je alles terug kijken met Uitzending Gemist. Kijk met DELTAInteractieve TV zoals jij dat wilt op al je schermen. Daarnaast is het met de DELTA TV app mogelijk om overal in de Europese Unie naar je favoriete programma’s te kijken. Je hoeft niets meer te missen.

Wat DELTA uniek maakt is haar Flexpakket. Het Flexpakket bestaat uit een internetsnelheid van 150 of 1000 Mbps, afhankelijk van je adres, een gratis wifi-modem en een gratis installatie & Wifi-check. Je kunt dit pakket eenvoudig maandelijks aanpassen. Wil je een maand televisie uitproberen? Dat is geen probleem, na een maand kun je het ook weer eenvoudig opzeggen. Wil je meer internetsnelheid? Dan pas je die gemakkelijk zelf aan. Door het DELTA Flexpakket kun je kiezen wat jij nodig hebt, daar ben je helemaal vrij in.

Wanneer je kiest voor een Alles-in-1 pakket kun je gebruik maken van vaste telefonie van DELTA. Je belt gratis onderling met andere DELTA-klanten en bent thuis altijd bereikbaar. Je hebt de keuze tussen drie belbundels, namelijk ‘basis bellen’, ‘onbeperkt Nederland’ en ‘onbeperkt Europa’. Met basis bellen ben je altijd bereikbaar en kun je altijd bellen via de vaste telefoonlijn. Bellen doe je tegen een tarief per minuut. Met Onbeperkt Nederland bel je zonder extra kosten naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Met Onbeperkt Europa kun j zonder extra kosten onbeperkt bellen naar bijna alle vaste en mobiele nummers in Europa.Wil je je vertrouwde vaste telefoonnummer behouden? Dat kan, DELTA regelt dit gratis voor je.

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (2)

DELTA energie

Naast internet, televisie en bellen kun je ook DELTA energieafnemen. DELTAlevert aan ondernemers en consumenten 100% groene stroom. Deze stroom is opgewekt uit Nederlandse en Europese wind en Nederlandse biomassa. DELTA vindt het hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om het energiebewustzijn te vergroten. Dat is dan ook de reden waarom zij hun ervaring en kennis delen en jou, de klant, helpen om de overstap te maken naar 100% duurzame energie. Het mooie is dat de wind, zon en het water deze vorm van energie als onuitputtelijke bronnen mogelijk maken en die zijn er genoeg in Zeeland.

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (3)

DELTA Sim Only

DELTA blijft uitbreiden, zo kun je nu ook kiezen voor DELTA mobiel. Je hebt de keuze uit verschillende Sim Only abonnementen of kies voor een abonnement met telefoon. Dat is nog eens handig, stroom, thuis internet en mobiel onder één dak. En het levert je ook nog eens veel voordeel op. Want neem je al een DELTA internet pakket af en kies je ook voor DELTA mobiel dan krijg je iedere maand: Dubbele data, thuis extra internetsnelheid en €5,- korting per maand op je DELTA internetfactuur. Combineer je met DELTA bellen kun je ook onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. En combineer je met DELTA internet en tv dan ontvang je ook eens een gratis tv-pakket t.w.v. €8,50.

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (4)

Overstappen naar DELTA

Heb jij de keuze gemaakt voor een DELTA internetpakket? Klik dat op de ‘bestellen’ button en sluit je nieuwe abonnement direct bij DELTA af. Stap je over van een andere provider dan kun je gebruik maken van de handige en gratis DELTA overstapservice. DELTA neemt contact op met je huidige provider en regelt jouw overstap. Je komt daardoor geen moment zonder internet te zitten. Hou er rekening mee dat alle providers een opzegtermijn van 1 maand hebben, die opzegtermijn geldt ook als je contractvrij bent.

Natuurlijk kun je ook zelf je overstap naar DELTA regelen. Neem in dat geval contact op met je huidige provider en zeg je abonnement zelf op.

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (5)

Wie is DELTA?

Het begon bij DELTA met het aanbieden van gas, water en licht. Daarna volgde televisie en telefonie; wat zorgde voor een verbinding met de rest van de wereld. Vervolgens het internet; een verbinding tussen bedrijven en mensen. DELTA blijft vooruitkijken om iedereen te verbinden met de toekomst. Of dit nu is om zaken te doen of voor ontspanning. Zodoende kan iedereen gebruik maken van nieuwe technieken en mogelijkheden. DELTA kiest ervoor dit op een verantwoorde manier te doen met zorg en aandacht voor het klimaat en milieu. Dit doet DELTA niet alleen met het aanbieden van 100% groene stroom, maar ook door het ondersteunen van verschillende initiatieven om lokaal en duurzaam stroom op te wekken.

Daarnaast toont DELTA haar betrokkenheid bij maatschappelijke projecten en ondersteunen zij met het DELTA Zeeland Fonds financieel en organisatorisch Zeeuwse initiatieven. Zo sponsoren zij het project ‘Heel Zeeland digivaardig’, maar ook ‘Concert at Sea’.

Volgens de Consumentenbond biedt DELTA jou in Zeeland de beste kwaliteit digitale tv en landelijk staan ze zelfs op de tweede plaats van alle providers met hun Alles-in-1 pakket. Van hun klanten krijgen ze daar het rapportcijfer 8 voor.

Service is dan ook erg belangrijk voor DELTA. Zij werken voortdurend aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Medewerkers worden door DELTA zelf opgeleid. DELTA geeft jou graag het gevoel bij hen te gast te zijn, zo hebben zij bijvoorbeeld een klantenservice die je persoonlijk in Middelburg kunt bezoeken. Wanneer je kiest voor internet van DELTA dan komt er een monteur bij je langs en die gaat pas weg als alles werkt. Dus ook het Wifi-signaal op zolder en de DELTA TV app wordt voor je geïnstalleerd. DELTA heeft een eigen community waar zij elke dag nieuwe dingen leren van klanten en niet-klanten. Door te luisteren naar jouw wensen over (nieuwe) producten en diensten kan DELTA het aanbod steeds verbeteren.

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (6)

Klantenservice DELTA

DELTA wil alle klanten graag helpen. Op de website vind je de meest gestelde vragen. Liever een van de medewerkers aan de lijn? De klantenservice van DELTA helpt je graag verder met al je vragen over internet, televisie en telefonie. Ook kun je een vraag stellen via een live chat, Facebook en Twitter. De klantenservice van DELTA werd in oktober 2021 1e tijdens het klantenservice onderzoek van Providercheck. Gemiddeld nam DELTA binnen 01 min. & 30 sec. de telefoon op.

Laatste internet vergelijken nieuws

Dinsdag 14 November 2023 DELTA Black Friday deal!

Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement? Rond Black Friday is het de perfecte tijd om over te stappen. Tijdens Black Friday krijg je op veel producten hoge kortingen en dat geldt ook voor internetabonnementen. Internet provider DELTA heeft hele mooie Black Friday en Cyber Monday acties en wij lichten deze toe! Want de provider met het allersnelste internet van Nederland is tijdens Black Friday ook supervoordelig.

Lees meer

Donderdag 22 Juni 2023 Ontdek de voordelen van DELTA: snel internet, cashback en gratis installatie

DELTA dé internet provider uit Zeeland, is op steeds meer plaatsen in Nederland leverbaar. DELTA biedt niet alleen het allersnelste internet, maar heeft nu ook nog eens een hele mooie cashback actie speciaal voor jou. Lees snel verder.

Lees meer

Vrijdag 5 Augustus 2022 Profiteer van korting met internet (&tv) bij DELTA!

Ben je op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan is DELTA misschien wel dé provider voor jou. Als je nu namelijk een internet abonnement bij DELTA afsluit ontvang je maar liefst 12 maanden korting. Dit is nog niet alles, je ontvangt namelijk ook 12 maanden gratis tv! Ben jij benieuwd of jij deze korting van DELTA ook kunt ontvangen? Lees dan snel verder!

Lees meer

DELTA internet Fiber - €10 extra korting | ProviderCheck.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6341

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.